Kinderopvang
De Ukkies

Hoe werkt het

Kinderopvang de Ukkies is geregistreerd in het landelijk Register Kinderopvang met registratienr.: 252087471. Dit betekent dat de kinderopvang is goedgekeurd door de GGD en u in aanmerking kunt komen voor kinderopvangtoesleg.

De betalingen van gastouders gaan via een geregistreerd gastouderbureau. Zo kan de Belastingdienst controleren of kinderopvangtoeslag niet ten onrechte is verstrekt. De kinderopvang is aangesloten bij gastouderbureaus GOB ’t liefbeestje, GOB Gastouderland Midden Limburg & GOB Smarttkids. Maandelijks versturen wij urenstaten, die door de ouders worden gecontroleerd en goedgekeurd waardoor ze van het gastouderbureau de factuur zullen ontvangen.

 

Kinderopvangtoeslag aanvragen

Kinderopvangtoeslag is een bijdrage in de kosten van kinderopvang. De hoogte hangt af van uw inkomen en van het aantal kinderen dat naar de opvang gaat. De belastingdienst keert dit uit.

Via onderstaande links kunt u uitrekenen of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag en hoe hoog deze toeslag voor u persoonlijk zal zijn.

 

hoe werkt het

Kinderopvang de Ukkies

Ukkieslogolicht1

kleinschalig - flexibel & professioneel

Gastouderbureau Gastouderland

Gastouderbureau het Liefbeestje

Smarttkids